Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw collega's kan betekenen

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor u kan betekenen

 

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw kinderen kan betekenen

 

 

 TAAL OP SCHAAL en de verschillende culturen

 

 

 TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Nederlands!

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Engels!

 

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Duits!

NEDERLANDSTAAL OP SCHAAL - Nederlandse taalles


 

Nederlands is de moedertaal van ca. 23 miljoen mensen in Nederland en Vlaanderen, het noordelijke gedeelte van België waar Vlaams (60%) wordt gesproken. In de Europese Unie staat Nederlands daarmee op de zevende plaats. Nederlands is ook de officiële taal op de Caraïbische eilanden - Aruba, Bonaire, Curaçao en Sint Maarten - en wordt in mindere mate gesproken in Indonesië, Frankrijk en Duitsland. Bovendien leven er naar schatting een half miljoen Nederlandse emigranten in de Verenigde Staten, Canada en Australië. En in Zuid-Afrika spreekt men Afrikaans, een aan het Nederlands verwante taal die vandaag de dag door 15 tot 23 miljoen mensen in Zuid-Afrika en Namibië wordt gesproken.


TAAL OP SCHAAL - Nederlands spekende gebieden


Heb je problemen met Nederlands op school, heb je Nederlands nodig in je dagelijkse sociale leven, will je effectiever met je collega's communiceren, of wil je (beter) leren lezen en schrijven? Of je nu Nederlands wilt leren of je kennis van het Nederlands wilt verbeteren, ik help je graag!

Ik bied intensieve gepersonaliseerde taaltrainingen en taallessen aan in het Nederlands voor volwassenen en kinderen. Dit doe ik zowel in-company als privé.


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek.


TAAL OP SCHAAL. PRAAT OP MAAT NEDERLANDS, ENGELS EN DUITS 


www.taal-op-schaal.nl     www.expat-in-holland.nl     www.piece-of-work.nl