Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw collega's kan betekenen

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor u kan betekenen

 

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw kinderen kan betekenen

 

 

 TAAL OP SCHAAL en de verschillende culturen

 

 

 TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Nederlands!

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Engels!

 

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Duits!

RECENSIES 


"Alexandra is een goede lerares. Ze staat altijd open voor vragen en is heel behulpzaam. Op dit moment volg ik een opleiding en zij helpt me heel erg goed op het gebied van Engels en Nederlands. Zonder haar hulp was ik er niet in geslaagd om mijn opleiding met succes af te ronden.

Alexandra is enthousiast, eerlijk en behulpzaam. Ze is oprecht geïnteresseerd, ook op persoonlijk vlak. Het is geen enkel probleem voor haar als het extra tijd in beslag neemt. Ze maakt altijd tijd vrij voor haar studenten. Het is zeker een aanrader om bij Alexandra les te nemen, ze kan o.a. Engels, Duits en Nederlands."

Lisanne


"Alexandra is an experienced, creative, and inspirational instructor. Because she has many years of experience as both an English and Dutch teacher, she uses a variety of creative teaching methods to ensure you learn what you need to in a way that works best for you. Even when you’re making mistakes, her calming personality makes you feel completely comfortable. If you want to improve your language skills quickly, hire Alexandra."

Giannis


"Voor mijn vertrek naar Amerika wilde ik mijn Engels verbeteren, zodat ik me goed verstaanbaar kon maken. Dankzij Taal Op Schaal is dit in een korte periode gelukt, waardoor ik nu zelfverzekerd in Amerika zit! Het is zo een ongedwongen sfeertje, dat het je extra motiveert!"

Suzanne


"De lessen Duits met Alexandra zijn leerzaam, goed, gezellig en afgestemd op mijn wensen. Een uur les vliegt voorbij! Niet twijfelen, doen!"

Petri


"My lessons with Alexandra were fantastic! She was always prompt, prepared, and the lessons were tailored to my needs. I learned a lot of Dutch in a very short period of time, and the locals are always impressed at my grasp of vocabulary and grammar. I highly recommend Alexandra for anyone who wants to learn Dutch!"

Marcy


"Alexandra bedankt voor de lessen Engels. Ik heb in zeer korte tijd veel geleerd en ben zeer tevreden over je open manier van lesgeven."

Cees


"Taal op schaal geeft Engelse les die is afgestemd op jouw behoefte, je niveau, je interesse en je kunnen. In een leuke en ontspannen sfeer, zodat je heel veel leert en opsteekt van een uur les. Echt een aanrader."

Marianne


 

Are you a foreigner and would you like to learn Dutch? Please visit 

EXPAT IN HOLLAND.

 

TAAL OP SCHAAL. PRAAT OP MAAT NEDERLANDS, ENGELS EN DUITS! 


www.taal-op-schaal.nl     www.expat-in-holland.nl     www.piece-of-work.nl