Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw collega's kan betekenen

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor u kan betekenen

 

Kijk wat TAAL OP SCHAAL voor uw kinderen kan betekenen

 

 

 TAAL OP SCHAAL en de verschillende culturen

 

 

 TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Nederlands!

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Engels!

 

TAAL OP SCHAAL - Ik leer u graag Duits!

WIE IS TAAL OP SCHAAL 


TAAL OP SCHAAL is opgezet door Alexandra Grol en ontstaan uit twee passies: taal en de wens die passie door te geven. Want, talenknobbel of niet: 

"IEDEREEN KAN EEN TAAL LEREN!"

Dat is mijn heilige overtuiging, mijn ervaring en mijn motto!


Ik geef intensieve taaltrainingen en taalcursussen op maat in het Nederlands, Engels en Duits. Maar dat is u waarschijnlijk wel duidelijk geworden op deze website. De taallessen geef ik bij mij thuis of in groep binnen uw organisatie. Naast mijn internationale achtergrond heb ik nog één troef die in het oog springt: mijn niet-aflatend enthousiasme waarmee ik u of uw kind een taal bijbreng!


Internationale Opvoeding

Ik ben geboren in Beiroet (Libanon), opgegroeid in België en door mijn ouders tweetalig opgevoed (Nederlands-Duits). In de afgelopen jaren heb ik gewoond in: Libanon, Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Brazilië & Nederland. Ik heb in die landen altijd de taal geleerd en de cultuur in mij opgenomen. Die twee gaan immers hand in hand.


Internationale Opleiding

Aan het Rijksuniversitair Centrum Antwerpen (HIVT-RUCA) heb ik mijn masterdiploma Nederlands, Engels en Portugees behaald. Daarnaast spreek ik Duits en Frans.


Internationale Werkervaring

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring bij internationale organisaties en bij bedrijven in het buitenland, zowel op het bedrijfskundige vlak als op het gebied van lesgeven en intercultureel management, onder andere bij:


Neem gerust contact op voor een vrijblijvend intake-gesprek.

 

TAAL OP SCHAAL. PRAAT OP MAAT NEDERLANDS, ENGELS EN DUITS! 


www.taal-op-schaal.nl     www.expat-in-holland.nl     www.piece-of-work.nl